Сваляйте без регистрация. Всеки нов акаунт получава 200 GB ъплоуд!
     
Каталог

Търси Торенти Категория Статус  

<< Предишна страница      Следваща страница >>
1 - 15 | 16 - 30 | 31 - 45 | ... | 11611 - 11625 | 11626 - 11640 | 11641 - 11648
Субтитри в торента
 Големина:
781.87 MB
## Режисьор : Ивайло Пенчев

## В ролите : Станимир Гъмов, Георги Мамалев, Антон Радичев, Китодар Тодоров, Филип Аврамов, Милена Аврамова, Николай Урумов, Ивайло Драгиев, Пламена Гетова, Малин Кръстев, Анета Сотирова, Васил Банов, София Бобчева

## IMDB : 7,5/10  123

## Държава : България

## Година : 2016

## Времетраене : 116 минути

## Резюме : Семеен хотел край морето посреща колоритна група летовници - войнствена рускиня, самотна учителка по литература и типично семейство "кариерист-домакиня-дете".

Шарената компания забърква комични ситуации, а наглед несвързаните им истории се оказват общи по темата "любов и свобода" . В стремежа си да изживеят една незабравима ваканция, летовниците се впускат в авантюри на плажа и... в близката горичка. Някои са доволни дори за миг, а други завинаги ще съжаляват...
сийдъри / лийчъри: 1 / 0
  Рейтинг : Няма рейтинг
Добавен: 23/05/2018 Големина:
1.38 GB
Държава: САЩ

## Режисьор : Джон Красински

## Сценарист : Скот Бек, Браян Уудс, Джон Красински

## В ролите : Джон Красински, Ноа Джупе, Емили Блънт, Милисенд Симъндс

IMDB рейтинг на филма: IMDb рейтинг 8.0/10

## Резюме : Ако ТЕ не могат да те чуят, не могат и да те хванат!

Paramount Pictures, съвместно с Майкъл Бей, представят иновативния екшън-трилър ''Нито звук'' – режисьорският дебют на Джон Кразински (Офисът, Нещо назаем, Не е лесно, Момичето на отбора), в който човечеството е заплашено от мистериозни същества, които реагират на звук. В центъра на историята е четиричленно семейство – майка, баща и две деца, които живеят в пълна изолация в провинцията и единственият им шанс за оцеляване е като следват три прости на вид правила: не издавай нито звук; следвай пътеката или ще умреш; светне ли червено – бягай. Изключително трудна задача, която става невъзможна, предвид житейските обстоятелства, пред които се изправя семейството. В главните роли във филма влизат носителката на „Златен глобус“ Емили Блънт (Момичето от влака, Дяволът носи Прада, Looper: Убиец във времето), Джон Кразински (Офисът, Нещо назаем, Не е лесно, Момичето на отбора), Ноа Джуп (Райско кътче в ада) и Милисент Симъндс (Свят измислен, пълен с чудеса). Режисьор е Джон Кразински, а сценарият е дело на Брайън Уудс, Скот Бек и Джон Кразински, по идея на Брайън Уудс и Скот Бек. Продуценти са Майкъл Бей, Андрю Форм и Брад Фулър. Изпълнителни продуценти са Сила Костас, Джон Кразински, Алисън Сийгър и Арън Янус.
сийдъри / лийчъри: 1 / 0
  Рейтинг : Няма рейтинг
Добавен: 23/05/2018 Големина:
1.29 GB
## Режисьор : Рон Шелтън

## В ролите : Морган Фрийман, Томи Лий Джоунс, Рене Русо, Глен Хедли, Джейн Сиймур, Джо Пантолиано, Елизабет Ашли, Шерил Лий Ралф и др.

## IMDB : 4,1/10  2 664

## Държава : САЩ

## Година : 2017

## Времетраене : 91 минути

## Резюме : Някога блестящ адвокат, защитавал интересите на главатарите на най-големите престъпни групировки, Дюк и екс-агент от ФБР смятат да се оттеглят и да отидат да живеят в приятна вила на остров Капри, по програмата за защита на свидетели. От ден на ден те скучаят все повече и повече, единственото им забавление е да преследват топката за голф на игрището. Но скоро им се налата да загърбят своите малки дрязги, статус и възраст, за да дадат един последен отпор на мафията...
сийдъри / лийчъри: 1 / 0
  Рейтинг : Няма рейтинг
Добавен: 23/05/2018 Големина:
826.98 MB
## Режисьор : Джулиъс Насо

## В ролите : Тони Скина, Арманд Асанте, Кипей Шина, Тецу Уатанабе, Виена Хехир, Шо Икушима, Дон Оливири, Кевън Охтсджи, Кейси Райн Мазак и др.

## IMDB : 5,8/10  1064

## Държава : САЩ

## Година : 2018

## Времетраене : 98 минути

## Резюме : Видя как прерязаха гърлото й, а беше само на 8. Успя да оцелее и с течение на годините се превърна в брутален, жаден за отмъщение престъпник. Когато агент на Интерпол го потърси за помощ, за да спре глобален трафик на хора и да спаси отвлечената му дъщеря, Дарк се съгласи не защото задачата беше лесна, а защото щеше да го изправи очи в очи със стария му враг.
сийдъри / лийчъри: 1 / 0
  Рейтинг : Няма рейтинг
Добавен: 23/05/2018 Големина:
704.13 MB
## Режисьор : Андрю Никол

## Сценарист : Андрю Никол

## В ролите : Клайв Оуен, Аманда Сейфрид, Колм Фиори, Марк О‘Брайън, Соня Уолгър, Идо Голдбърг и др.

## IMDB : 6,1/10  7 086

## Държава : Германия

## Година : 2018

## Времетраене : ~100 мин.

## Релийзът е на група : HS0

## Резюме : Сал Фрийланд (Клайв Оуен) е детектив в свят, където няма тайни и анонимност. Където всички живеят прозрачен, проследим живот, записван от властите. Свят, в който почти няма престъпления. Разследвайки серия от убийства, Фрийланд открива млада жена, позната само като Момичето (Аманда Сейфрид), която няма досие и е невидима за полицията. Така Сал започва да проумява, че това може да не е краят на престъпленията, а едва началото.
сийдъри / лийчъри: 1 / 0
  Рейтинг : Няма рейтинг
Добавен: 15/05/2018


Субтитри: Няма
 Големина:
1.49 GB
## Режисьор : Хал Нийдън

## В ролите : Кърк Дъглас Арнолд Шварценегер,Ан-Маргарет ,Пол Лънди, Фостър Брукс, Джим Андерсън, и др.

## IMDB : 5,4/10  5 582

## Държава : САЩ

## Година : 1979

## Времетраене : 1.25.22

## Резюме : Режисьорът Хал Нийдън ви представя една уестърн пародия с участието на Кърк Дъглас и  Арнолд Шварценегер (негова четвърта роля в киното).Очаква ви смях до сълзи в този класическо хит..

"Кактус" Джак Слейд (Дъглас) е най-лошият лош човек на запад или така си мисли. Когато един банков обир се обърква, той попада в затвора изправен пред брадвата на палача! Когато корумпираният собственик на банката му предлага работа, Джак вижда шанс да остане жив и да забогатее . Всичко, което трябва да направи, е да открадне кутията с пари, която банкерът е дал на г-н Пароди Джоунс, който се нуждае от парите, за да запази минната си дейност. Ако той не изпълни задълженията си по заема, нашият "приятелски" банкер ще вземе мината и тази история започва от тук .

## Аудио 1 : Българско ( Едногласов дублаж - Евгени Радев - ДЖЕНДО) от VHS

## Аудио 2 : Английско

## Аудио 3 : Немско
сийдъри / лийчъри: 1 / 0
  Рейтинг : Няма рейтинг
Добавен: 07/05/2018 Големина:
3.47 GB
## Режисьор : Джон Франсис Дейли, Джонатан Голдщайн

## В ролите : Шаран Хорган, Били Магнусен, Ламорн Морис, Кайл Чандлър, Майкъл Хол, Джеси Племънс, Джейсън Бейтман, Рейчъл Макадамс

## IMDB : 7,3/10   34 405


## Държава : САЩ

## Година : 2018

## Времетраене : 100 минути

## Резюме : Макс (Джейсън Бейтман) и Ани (Рейчъл Макадамс) са вманиачени геймъри, които вечно се съревновават и никога не пропускат седмичната вечер на игрите с близките си приятелски двойки. Когато на гости пристига харизматичният и мистериозен брат на Макс - Брукс, който им е приготвил специална изненада, вечерта на игрите се превръща в детективско парти с фалшиви похитители и федерални агенти. Отвличането на Брукс е част от играта, нали?

Шестимата амбициозни играчи се впускат в шеметна надпревара да разрешат мистерията и да спечелят специланта награда, но постепенно осъзнават, че нито играта, нито Брукс са това, което изглеждат. В продължение на една хаотична, дива нощ шестимата приятели се изправят пред неочаквани препятствия, които водят до още по-неочаквани обрати. Без правила, без резултати и без ясна представа кои са истинските участници в играта, те или ще преживеят най-вълнуващата нощ в живота си...или за тях игата ще приключи.
сийдъри / лийчъри: 1 / 0
  Рейтинг : Няма рейтинг
Добавен: 06/05/2018


Субтитри: Няма
 Големина:
3.48 GB
## Режисьор : Клинт Истууд

## В ролите : Антъни Садлър, Алек Скарлатос, Спенсър Стоун, Джефри И. Стърн, Джена Фишър, Джуди Гриър и др.

## IMDB : 5,0/10 гласували 6 790

## Държава : САЩ

## Година : 2018

## Времетраене : 94 минути

## Резюме : Режисьорът Клинт Истууд пресъздава истинската история за трима безстрашни младежи, чийто действия ги превръщат в герои. За първи път главните действащи лица във филма са хората, които са я преживели.

На 21 август 2015 г. целият свят е затаил дъх, когато избухва новината за терористична атака на влак от Амстердам до Париж. Трима американски туристи на пътешествие из Европа рискуват живота си и проявяват невероятна смелост, за да спасят 500-те пътника на борда на влака.

Филмът проследява израстването на тримата герои от детството, изграждането на непоклатимото им приятелство, намирането на посока в живота и всички обстоятелства, които водят до ужасяващия момент на атаката. В тази съдбовна ситуация единствените им оръжия са задружността и куража им.

## Аудио: Английско и Руско
сийдъри / лийчъри: 1 / 0
  Рейтинг : Няма рейтинг
Добавен: 04/05/2018


Субтитри в торента
 Големина:
1.61 GB
## Режисьор : Фатих Акин

## Сценарист : Харк Бом

## В ролите : Даян Крюгер, Йоханес Криш, Денис Мошито, Нуман Акар, Улрих Тукур, Харк Бом, Самия Чанкрин

## IMDB : 7,2/10 Гласували: 7 620

## Държава : САЩ / Германия

## Година : 2017

## Премиера : 23 Ноември 2017

## Времетраене : 110 минути

## Резюме : Татуираната Катя, съпругът и Нури, който е от кюрдско-германски произход и е бивш затворник, и синът им Роко, който свири на цигулка, на пръв поглед не приличат на нормално семейство. Но няколко кратки сцени разкриват хаоса и красивата реалност на живота им. Затова и когато семейството се сблъсква с неочаквана трагедия, вследствие на неонацистка атака, шокът е още по-силен. Сега Катя е сама в своята тъга, постоянно разпитвана от властите и близките си. Единствената и утеха са тежките наркотици и мислите какво би направил съпругът и, ако беше на нейно място. Лутайки се между мъчителните моменти на самоунищожение и постоянното желание да отмъсти за смъртта на семейството си, любовта на Катя към Нури и Роко никога не избледнява, както и болката и.

„Филмът е за млада майка, чийто живот е концентриран върху семейството и. Изведнъж тя губи мъжа си и сина си и понеже не успява да се справи с разбитото си сърце, търси възмездие. Това също е филм за семейството и справедливостта и колко различно могат да се интерпретират тези две понятия. В същото време Без милост е трилър, който се опитва да разкаже философска история по интересен начин.“.
сийдъри / лийчъри: 1 / 0
  Рейтинг : Няма рейтинг
Добавен: 01/05/2018 Големина:
2.50 GB
## Режисьор : Роар Утауг

## В ролите : Алисия Викандер,  Уолтън Гогинс, Доминик Уест, Даниел Ву, Александър Вийом, Кристин Скот Томас, Дерек Джейкъби и др.

## IMDb : Рейтинг: 6,8/10 Гласували: 49 984

## Държава : САЩ, Великобритания

## Субтитри : Български, в описанието, английски в торента.

## Година : 2018

## Времетраене : 1 ч. 52 мин.

## Резюме : Лара все още е убедена, че баща й е жив, въпреки че 7 години няма вест от него. Попадайки на пъзел, който би могъл да я отведе до последната известна дестинация на баща й, вместо да оглави огромната му империя, младата жена без колебание се отправя на пътешествие към митичен остров до крайбрежието на Япония в търсене на легендарна гробница...
сийдъри / лийчъри: 1 / 0
  Рейтинг : Няма рейтинг
Добавен: 01/05/2018


Субтитри: Няма
 Големина:
1.45 GB
## Режисьор : Бетъни Аштън Уолф

## Сценарист : Бетъни Аштън Уолф

## В ролите : Алекс Роу, Джесика Рот, Джон Бенджамин Хайки, Аби Райдър Фортсън, Питър Камбър, Джилиан Вигман, Тайлър Ригс и др.

## IMDB : Гласували: 6,5/10 от 1 779

## Държава : САЩ

## Година : 2018

## Времетраене : ~108 мин.

## Релийзът е на група : HS0

## Резюме : Лиам Пейдж е кънтри музикант, който има страхотна приятелка, която го обича и иска да се омъжи за него. Но вместо това той се полакомява за богатство и слава и напуска своята Джоузи. Години по-късно музикантът отново се прибира за малко в родния си град , заради погребението на най-добрия си приятел. Там отново се среща с Джоузи - своята единствена и непреходна любов...
сийдъри / лийчъри: 1 / 0
  Рейтинг : Няма рейтинг
Добавен: 21/04/2018 Големина:
4.43 GB
## Режисьор : Майкъл Грейси

## В ролите : Хю Джакман, Мишел Уилямс, Зак Ефрон, Зендая, Ребека Фъргюсън, Остин Джонсън, Камерън Сийли, Кеала Сетъл, Сам Хъмфри, Яхя Абдул-Матеен II, Ерик Андерсън, Елис Рубин, Скилър Дън, Даниел Еверидж, Раду Спингел и др.

## IMDB :  7.8 от 105,803 гласували

## Държава : САЩ

## Година : 2018

## Времетраене : 105 мин.

## Резюме : "Всеки от нас е специален и никой не прилича на друг."

Влезте и се потопете... в омагьосващото въображение на един човек, чийто стремеж е да докаже, че животът може да е най-вълнуващото от всички шоута. Вдъхновена от легендата и амбициите на несравнимия американски импресарио и поп-културен феномен Ф.Т. Барнъм, тази шеметна история в стил "бедняка милионер" е за смел мечтател, който се издига от нулата, за да докаже, че всяка мечта може да се превърне в реалност и че дори и най-незабележителният човек е в състояние да напише своята удивителна история, достойна за шоу от световна класа.

Австралийският режисьор Майкъл Грейси отбелязва своя дебют в киното с Най-великият шоумен, история в неподражаемия стил на Барнъм, която ни отвежда в една приказна реалност, изпълнена със заразителни поп мелодии, взривяващи танци и превръщаща се в истински празник на преобразяващата сила на забавлението, любовта и вярата в собствените възможности. Грейси смесва оригинални песни от носителите на "Оскар" Бендж Пасек и Джъстин Пол (La La Land) с невероятно талантливия актьорски състав, начело с номинирания за "Оскар" Хю Джакман, за да даде възможност на публиката да стане свидетел на зараждането на масовите забавления и мега звездите на 70-те години, но не на 20-ти, а на 19-ти век... В резултат ще може да се потопите в наскоро електрифицирания свят на Америка от Златната ера след края на Гражданската война, през погледа на зараждащата се поп култура.
сийдъри / лийчъри: 1 / 0
  Рейтинг :
Добавен: 18/04/2018 Големина:
29.63 GB
## Режисьор : Едвард Бергер

## В ролите : Джаред Харис, Антъни Фланеган, Крис Кориген, Кевин Гатри, Киъран Хайндс, Едуард Ашли, Карълайн Болтън, Мики Колинс и други

## IMDB :  8.5 от 6,807 гласували
## Държава : САЩ

## Година : 2018

## Времетраене : 10 x 45 минути

## Резюме : Базиран на изключителния роман на Дан Симънс, сериалът „Ужас“ разказва за опасно пътуване на екипажа на Кралската военноморска експедиция, който се опитва да открие легендарния Северозападен проход – морски път, свързващ Атлантическия и Тихия океан, Сериалът разгръща драматична история, вдъхновена от реалната и злополучна експедиция на британски мореплаватели от средата на XIX век. Изправен пред коварните условия, ограничените ресурси, намаляващата надежда и страха от неизвестното, екипажът е обзет от неописуем ужас - замръзнал, изолиран и прикован на края на света. „Ужас“ описва всичко, което може да се обърка, когато група от хора, опитващи се отчаяно да оцелеят, се борят не само с външните заплахи, но и помежду си.
сийдъри / лийчъри: 1 / 0
  Рейтинг : Няма рейтинг
Добавен: 18/04/2018 Големина:
6.61 GB
## Режисьор : Крисчън Гъдегаст

## В ролите : Джерард Бътлър, Купър Андрюс, Джордан Бриджис, Соня Балморес, Ерик Брейдън, Браян Ван Холт, Морис Компт, Луис Тан, Евън Джоунс, 50 Cent, Пабло Шрайбър, О'Шей Джексън-мл., Доун Оливиери, Мийдоу Уилямс

## IMDB :  7.0 от 16,672 гласували

## Държава : САЩ

## Година : 2018

## Времетраене : 148 минути

## Резюме : Действието ни пренася в Лос Анджелис, където банка се обира на всеки 48 минути. Градът гъмжи от обирджии, които безцеремонно атакуват клонове дори денем. Пабло Шрайбер и Къртис “50 Cent” Джаксън сформират банда, с която да опитат невъзможното - пробив в най-защитената сграда, тази на Федералният Резерв. Досега никой не е опитвал подобен ход и банката се смята за неприкосновена. Но 30 милиона долара се унищожават там ежедневно, ако някой не успее да ги открадне преди това.

Полицията има дълга история във войната с обирджиите. Когато инкасо камион бива откраднат, без да са изчезнали пари, а охранителите убити в престрелка, ударна група от отдел Тежки Престъпления се заема със залавянето на бандата. Джерард Бътлър е Големият Ник, водач на отряда, чиито методи са много ефективни, но крайно незаконни. Бруталните полицаи усещат, че е планирано нещо голямо, но дори нямат представа къде и кога.

Филмът показва изключителното майсторство на режисьора да разказва неочаквани истории. Заснет е с огромно внимание към реализма и ще се хареса на всеки, който се интересува от оръжия. Драматизмът се засилва от страхотната актьорска игра и близките планове спомагат за това. Здравеняците и от двете страни на закона изглеждат в страхотна форма, а сблъсъкът помежду им идва бавно, но е неминуем.
сийдъри / лийчъри: 1 / 0
  Рейтинг : Няма рейтинг
Добавен: 18/04/2018


Субтитри: Няма
 Големина:
41.75 MB
## Производител : SBOGAT

## Сайт на производителя : http://www.sbogat.com/

## Статус : Online Beta

## Жанр : Логически, Състезание

## Изисквания :

ОС: Windows 7 SP1 (с Internet Explorer 11) или Windows 8.1, или Windows 10 (32/64 битови версии)

Процесор: Съвместим с горепосочените операционни системи

Памет: 128 МБ RAM

Видео: Всяка видеокарта, поддържаща резолюция поне 1024х720

DirectX: Version 10

Място на диска: 60 МБ (инсталация и потребителски файлове)

Звукова карта: DirectX съвместима със съответните драйвери

## Коментар : Това online бета на неофициалната версия на играта "Стани богат". Финалната неофициална версия ще излезе на 24 май 2018 г. Там ще можете да избирате между няколко варианта за игра на "Стани богат": "Класически", "Интернет", "Тренировъчен" и "Фен на...". В настоящата версия активен е само тренировъчния вариант, в който последователно отговаряте на въпроси, без да се записва резултат и можете да дадете (ако желаете) оценка за поставения въпрос. Когато бъде публикувана финалната версия, настоящата автоматично ще спре и ще Ви предложи да направите обновление.

## Инсталация :

Ако сте имали старата бета, отворете Control Panel, потърсете Uninstall Programs, след това намерете и я премахнете.

1. Запишете на диск или заредете ISO файла с вградената програма на Windows или с Daemon Tools.

2. Инсталирайте играта от файла Setup.exe, намиращ се в главната папка на диска.

3. Играйте!

При открити грешки или проблеми пишете на e-mail: [email protected]## ЛОГ НА ПРОМЕНИТЕ :

Какво ново?

* Добавен бутон за минимизиране на играта и съответната клавишна комбинация за същото (Ctrl+M)

* Добавена възможност за повторно свързване при спиране на играта.

* Добавена анимация, показваща за каква сума е въпросът.

* Добавен жокер "50:50".

* Добавен жокер "Обади се на приятел".

* Добавен жокер "Смяна на въпроса".

* Добавен жокер "Двоен шанс".

* Добавен жокер "Помощ от публиката".

* Добавено дърво на точките.

* Добавена информация за първо и второ ниво на сигурни точки, които в последствие ще бъдат анимирани.

* Добавена информация за край на играта.Промени

* Намален размер на буквите A, B, C, D и увеличено място за отговорите.

* Промяна на зеления фон за верен отговор, за да отговаря на маркирането.

* Промяна на цвета на буквите при сгрешен отговор.

* Премахване на сенките в буквите.

* Подобрен дизайн на всички елементи.сийдъри / лийчъри: 1 / 0
  Рейтинг :
Добавен: 16/04/2018


1 - 15 | 16 - 30 | 31 - 45 | ... | 11611 - 11625 | 11626 - 11640 | 11641 - 11648
<< Предишна страница      Следваща страница >>


Статистиката се обновява автоматично
Потребители: 17064 , Регистрирани днес: 0
Торенти: 13696 , Споделени торенти днес: 0
За контакти:    [email protected]
Btit Tracker - Moded by Captain and SPYWARE
All rights reserved 2013 © 2018 AvantaBG.com